Convocatòria d’eleccions per a la renovació de part del Consell Escolar

consell_escolar_votaDes del dia 4 de novembre hi ha convocades les eleccions per a la renovació de part dels membres del Consell Escolar. Aquest és l’òrgan de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa en el govern del centre. El formen els representants de tota la comunitat educativa, és a dir, equip directiu, professors, alumnes, famílies, personal d’administració i serveis i un representant de l’Ajuntament. La funció principal del consell escolar és participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l’organització del centre: el projecte educatiu, la programació general, la gestió econòmica, els horaris, etc. Els representants del consell escolar són escollits per un període de quatre anys, però cada dos anys convoquem eleccions per renovar la meitat dels seus membres.

El dia 24 van votar els alumnes d’ESO. Havien d’escollir 2 representants d’entre 8 candidats. I els escollits van ser la Nora Tragant i la Rita Obrero de 1r.

El dia 25 van votar els pares i mares d’alumnes. S’havien d’escollir dos candidats i s’havien presentat dues persones: la Griselda Guiteras (mares del Jan i de l’Ares) i la Maribel Lara (mare de l’Adahi i la Core), això vol dir que totes dues passaran a ser representants del sector de pares i mares.

El dia 26 hi va haver les votacions del sector del professorat. Calia escollir tres persones i després de la votació aniran al Consell Escolar: la Ció Prats, el David Rovira i l’Anna Tarrats.

Molt aviat es constituirà el nou Consell Escolar

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Institut escola de Castellterçol. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s