Projecte Aula Oberta

Clica aquí per visitar el bloc de l’aula oberta

L’aula oberta és un projecte de diversificació curricular en col·laboració amb l’Ajuntament, i té com a finalitat aconseguir que l’alumnat que en forma part assoleixi amb èxit els objectius i competències bàsiques de l’etapa, adquirint el graduat en educació secundària obligatòria mitjançant una organització de continguts i matèries del currículum diferent a l’establerta amb caràcter general i una metodologia específica i personalitzada i incorporant-hi projectes singulars.

L’Ajuntament de Castellterçol ha signat un conveni amb el Departament d’Ensenyament per poder portar a terme aquest projecte.

La participació a l’Aula Oberta es presenta als alumnes de 3r i 4t d’ESO com una oportunitat per millorar els seus aprenentatges i assolir les competències bàsiques al mateix temps que s’introdueixen en el món laboral.

El centre disposa d’empreses col·laboradores on els alumnes d’Aula Oberta hi van a realitzar unes hores com a ajudant i/o aprenent amb l’objectiu que coneguin de primera mà el funcionament del món laboral i assumeixin hàbits de puntualitat, correcció de tracte i relacionar-se de forma adequada amb altres persones en un àmbit no acadèmic. En aquest moment disposem de diverses empreses del municipi que col·laboren en el projecte. Aquesta imatge correspon al dia de la signatura del conveni de col·laboració que es va fer a la sala de plens de l’Ajuntament de Castellterçol.IMG_3378

Els alumnes d’Aula Oberta també participen en diversos projectes APS solidaris i intergeneracionals. Podeu veure informació sobre aquests projectes en aquest mateix bloc o clicant en aquest enllaç

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s