Treballs E.Infantil

A l’ambient d’anglès d’Educació Infantil aquest trimestre entre moltes altres coses s’ha treballat el conte: There  was an old lady who shallowed a fly de Simms Taback. Un dia la Magic Box va portar als nens i nenes una disfressa d’Old lady i també tots els animals que surten al conte. Així que tots els alumnes que van voler van poder disfressar-se i teatralitzar el conte. Ahh! I tot en English, ehh!!

Clicant als enllaços que hi ha a continuació trobareu un vídeo per cada grup dels ambients. Si utilitzeu dispositius mòbils cal que cliqueu directament sobre el nom del grup.

Grup vermell:

Grup verd:

Grup negre:

Grup groc:

Grup blau:

Grup blanc:

Treball per ambients amb tots els alumnes d’E.Infantil

Des del curs passat a E.Infantil tenim una manera nova d’organitzar les tardes. Desfem els grups classe i agrupem els nens i nenes barrejats per diferents edats. Amb l’objectiu d’aprendre jugant, construint i compartint experiències i materials. Els nens i nenes es mouen per diversos espais on hi ha activitats de : música, plàstica, joc simbòlic, psicomotricitat i experimentació.

foto 9Els alumnes d’infantil a l’hora d’ambients del curs passat van gravar uns vídeos per ensenyar-nos algunes de les coses que han anat treballant. Us deixem els enllaços dels vídeos per poder-los visualitzar, si utilitzeu dispositius mòbils cliqueu directament sobre el nom per poder-los veure.

HELLO HOW ARE YOU SONG:

WHAT’S YOUR NAME SONG:

DEAR ZOO:

THE VERY HUNGRY CATERPILLAR:

IF YOU ARE HAPPY SONG:

GOODBYE SONG:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s