Treballs E.Primària

Treball en anglès dels alumnes de 3r de Primària

Els nens i nenes de 3r de primària a l’assignatura d’anglès han treballat els animals. Un dels treballs que han fet és la realització de dos muntatges on cada nen/a diu una endevinalla d’un animal en anglès.
A veure si descobriu quin animal hi ha a darrere de cada endevinalla!!!

Àrea de Ciències Naturals de 6è de Primària

Hem treballat el sistema nerviós. Una de les feines a fer ha estat construir un model de neurona o de nervi. Us adjuntem algunes imatges i també algunes valoracions que hem fet de l’activitat:

foto 4foto 3

foto 1

  • A mi m’ha agradat molt treballar amb el meu equip i fer la neurona i altres elements   perquè abans de començar a muntar-ho vam pensar els materials amb què la construiríem i com ho faríem. Després vam organitzar què faria cadascú. També m’agrada molt treballar amb ells perquè quan algú de nosaltres no entén alguna cosa no ens ho diem d’entrada sinó que ens ho expliquem o ens donen alguna pista. També perquè tots donem opinions i entre tots decidim el que creiem que és millor. (Iris)
  • Els treballs dels meus companys m’han agradat tots perquè hem representat una neurona ben feta. Hem triat fer-ho així perquè ens pensàvem que ens sortiria bé. Jo estic orgullós del treball que he fet i els meus companys també. (Ferran)
  • Jo crec que tots han estat molt bé, cada un tenia el caràcter que havien escollit cada un de l’equip. El nostre està fet amb K’enex i  un circuit elèctric: hem fet com unes neurones que connectaven entre sí, com si fos un nervi, amb un cable que  sortia d’una pila ,  passava per cada neurona i  anava a un interruptor  amb un portalàmpades i una bombeta. Si apretes l’interruptor s’encén la bombeta i simula l’impuls nerviós. (Unai)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s